top of page

BIOGRAFIA · 

L’Anna, una adolescent de quinze anys amb poques habilitats socials, torna a casa després que aconsegueix escapar-se, a través d’un bosc, d’un segrestador que aparentment l’ha tingut retinguda uns quants mesos dins d’un soterrani.

Durant els interrogatoris de la policia, la noia culpa el seu pare biològic, un excantant drogoaddicte a qui va conèixer després d’una recerca a les xarxes quan els que ella pensava que eren els seus pares li van explicar que en realitat és filla de la seva tieta, que va morir d’una sobredosi quan ella era un nadó.

D’altra banda, hi ha una periodista, amiga de la mare de l’Anna, que ha seguit el cas del segrest i l’ha convertit en un espectacle mediàtic; i el Guille, un amic de l’institut de qui la noia està enamorada, que és qui l’anima a buscar el seu pare biològic.

BIO
Cesca 2.jpeg
BIOGRAFÍA

Francesca Rodríguez

 

Francesca Rodríguez (Sabadell, 1967) es licenciada en Ciencias de la Información y desde 1991 ha trabajado como periodista en diversos medios de comunicación, como La Vanguardia y TVE, y de gabinetes de Comunicación. Hasta 2009 compaginó estos trabajos con el de profesora de la Universidad Pompeu Fabra y de másteres de Comunicación Política en diversas universidades centroamericanas. Su faceta como investigadora de la docencia periodística le llevó a publicar La enseñanza de Periodismo en Europa (Centro de Investigación de la Comunicación, 1994).

En el 2018 ingresó en la agencia y escuela literaria Exit creando diversas obras que empiezan a dar sus frutos como “Manhattan sense tu”, finalista del VIII Premio Gregal de Novela del 2019, y Secrets, finalista del premio “Ramón Muntaner” del 2022 que publicará Fansbook (Grupo Planeta) a principios del 2023.

FRANCESCA RODRÍGUEZ
bottom of page