• PACO ALBANO

ELS METGES NO PAGUEN NI...


Sinopsis:

Abans que la crisi ho desbaratés tot i els visitadors mèdics no poguessin regalar ni un bolígraf, a la indústria farmacèutica gastaven sense mesura per aconseguir el favor dels metges. Van ser molts els metges que es van deixar estimar i complimentar i no menys els que van aprendre a esprémer a la indústria per gaudir d'activitats diverses sota el presumpte paraigua de la formació.

Aquest llibre parla d'aquests anys bojos on les receptes tenien preu i la indústria farmacèutica competia sense gaire ètica si era necessari, per aconseguir que fos el seu producte el que figurés en elles.

Amb un estil fresc, directe, carregat d'humor, sàtira i erotisme, Paco Albano, un jove periodista, decideix treballar de visitador mèdic per denunciar el veritable preu de les receptes. BASADA EN FETS REALS. ***Aquesta novel·la està basada en fets i personatges reals, i que alguns detalls no succeïssin exactament com els he descrit, no vol dir que tot el que apareix no sigui cert... bé, gairebé tot.*** Paco Albano.

DISPONIBLE a

 
 

Vídeo de presentación

Creado por: EXITBooks

Todos los derechos reservados.


 

Librería