top of page

BIOGRAFIA · 

LA CAPTURA.jpg

L’Ona es desperta en una ciutat completament en ruïnes; l’última cosa que recorda és que estava passejant amb la seva família un tranquil matí de dissabte quan, de sobte, va veure com un núvol gris engolia una dona.
Ara, tota la gent ha desaparegut, algú s’ha endut el seu germà i no reconeix la seva ciutat. Amb l’ajuda del Guilem i l’Àlec, dos nois amb unes habilitats extraordinàries, entendrà què ha passat i descobrirà el Do que ella també posseeix; un Do molt poderós que pot canviar-ho tot i en el qual haurà de confiar per salvar la vida i, potser, la de tota la humanitat.

PORTADA LLIBRE.jpg
BIO
Mariona.JPG
BIOGRAFÍA

Mariona Bessa

 

Soy bióloga y nací en Escaldes-Engordany (Andorra). Me apasionan las letras, las ciencias, y la idea de combinar ambas cosas. La lectura siempre me ha hecho viajar a realidades diferentes y escribir, para mí, es una manera de transmitir un mensaje, plasmar inquietudes y llegar a la gente. Tras ganar diferentes premios de relatos breves me formé como novelista en el coach privado de novela Exit. He ganado el Premio de novela juvenil "Guillem Cifré de Colonya" con "La Captura", una novela distópica en la que he tocado algunos de los temas que me atraen más, como la ficción climática, los viajes en el tiempo y el poder del amor. Esta será mi primera novela publicada.

MARIONA BESSA
bottom of page